Mirë se vini në Shkollën Franceze Ndërkombëtare të Tiranës!

Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Tiranës (EFIT) sot mirëpret 98 nxënës nga 2 deri në 15 vjeç, në mësimdhënie direkte për arsimin fillor dhe në bashkëpunim me CNED nga klasa e 6-të deri në klasë të 9-të.

EFIT, e miratuar dhe e kontrolluar nga Ministria Franceze e Arsimit Kombëtar, shkollon nxënës të më shumë se 10 kombësive drejt ekselencës, siç e tregojnë edhe rezultatet e CNED prej disa vitesh.

Shkolla

maternelle

Kopshti

Kopshti në shkollën tonë është ndërtuar si një model edukativ dhe jo vetëm social apo përkujdesje për fëmijët.

Më tepër
primaire

Fillore

Shkolla elementare ose fillore është shkolla që pranon fëmijët nga 6 vjeç, moshë kur nis dhe arsimi i detyrueshëm në Francë.

Më tepër
college

9-vjeçare

Në sistemin edukativ francez, Kolegji është emri i njohur për studimet paradiplomimit ose para shkollës së Mesme.

Më tepër
EFIT - 2018-2019

Aktivitete