efit-happy-new-year-2017

Urime 2017

Te dashur Prinder, Te dashur miq, Disa dite para perfundimit te ketij viti, po perfitoj nga ky mesazh tradicional urimi per te ndare me ju keto fjale te shkrimtarit filozof dhe poetit Paul Valery, qe i japin kuptim vepres tone. “Edukimi nuk limitohet ne femijeri dhe ne adoleshence. Mesimdhenia nuk kufizohet vetem ne shkolle. Gjate…