Të fitonin sa më shumë boçe pishe

Këtë mëngjes në parkun e liqenit, studentët e EFIT morën pjesë në një sfidë: të fitonin sa më shumë boçe pishe.Në program: kalim stafete, një lojë ujku dhe një kuiz. Fëmijët ishin të ndarë në gjashtë ekipe të përziera nga grupi i vogël i kopshtit deri ne klasën e tetë. Lojën e fitoi ekipi i…