Spectacle francophonie EFIT

Spectacle francophonie EFIT

Nxënësit e shkollës Franceze Ndërkombëtare të Tiranës kanë përgatitur me shumë kënaqësi një shfaqje të gjallë për ju. Shënoni që tani në axhendën tuaj të mërkurën, 22 mars dhe ejani në teatrin e kukullave në orën 10:00, ku do të transferoheni në botën e përrallave. Kopshti dhe klasa e CP-CE1 janë bashkuar për të interpretuar…