Exercice d-evacuation Incendie 4

Ushtrim per evakuim ne rast zjarri

E enjte 15 qershor 2017 ne oren 9:00, u aktivizua alarmi kundra zjarrit ne shkollen franceze te Tiranes per te bere nje ushtrim. Te gjithe nxenesit dolen nga ambjentet e shkolles dhe u drejtuan drejt vendit te grumbullimit. Gjate kesaj kohe, zjarrefikesit e Tiranes nderhyne me nje kamion, te cilin e kishin parkuar perpara shkolles.…