Gezuar festat e fundvitit te GJITHEVE

Nxenesit e Shkolles Franceze Nderkombetare te Tiranes u mblodhen me 22 dhjetor 2017 ne oborrin e shkolles per te festuar Krishtlindjet dhe festat e fundvitit. Festuam gjithashtu edhe ditelindjet e muajit dhjetor. Ne program: Kenge nga secila klase Shperndarje e dhuratave dhe shkembimi i embelsirave Kruasante te ofruara nga Znj Ambasadore Christina VASAK Gezuar festat…