Francophonie 2018

Frankofonisë 2018

Në kuadër të frankofonisë 2018, Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Tiranës paraqiti të martën, më 20 mars një shfaqje shumëngjyrëshe duke përzier teatrin, vallëzimin dhe këndimin. Ky skenar i mrekullueshëm i frymëzuar nga albumi “Fabrika e madhe e fjalëve” u rikrijua, u shkrua dhe u luajt nga 70 nxënësit e EFIT. Ajo tregon një histori të…

Francophonie 2018 18

Printemps de la francophonie

Dans le cadre du “Printemps de la francophonie”, les parents d’élèves et les élèves de l’EFIT étaient invités à la bibliothèque du Centre pour l’ouverture et le dialogue . l’Ambassadeur de France Christina Vasak a remis 210 livres en français pour enrichir la collection sur les relations internationales, l’Union européenne, l’histoire, la culture et les…