Instrumenta muzikore me korda

Te marten me 6 Nentor, babai i Samuelit, Arben SKENDERI erdhi ne shkollen franceze. Ai i prezantoi femijeve dy instrumenta muzikore me korda, violinen dhe violinçelin. Te gjithe femijet ishin kurioze dhe donin te luanin me violinen e vogel qe ai kishte sjelle. Para se te ikte, Arbeni luajti nje pjese me violinçel dhe femijet…