Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë

Vizitë në Laboratorin e Restaurimit në Bibliotekën Kombëtare Nxënës të shkollës jo-publike 9-vjeçare “Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Tiranës” vizituan sot paradite Laboratorin e Restaurimit në Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë. Duke parë nga afër punën e specialistëve të restaurimit fëmijët e vegjël u njohën dhe mësuan mbi procesin e gjatë dhe të bukur të ‘shërimit’ të…