EFIT nouveaux locaux 2

EFIT pati kenaqesine te inauguroje ambientet e saj te reja

Me 15 Nentor 2019, ne prani te Ambasadores se Frances ne Shqiperi, Znj. Christina Vasak, Kryetarit te Komitetit te Menaxhimit, Z. Jean-François Le Roch, Keshilltarit Konsullor, Z. Patrick Pascal, te disa personaliteteve dhe te shume prinderve, Shkolla Nderkombetare Franceze e Tiranes, pati kenaqesine te inauguroje ambientet e saj te reja, te ndodhura ne Rrugen Rezervat…