Aktivitetet jashteshkollore

Tregun e Krishtlindjeve

Të dielën më 6 dhjetor 2015? Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Tiranës mori pjesë në tregun e Krishtlindjeve në Hotel Sheraton. I gjithë ekipi i mësuesve dhe prindërit u organizuan me radhë për të mbajtur stendën tonë. Prindërit kishin përgatitur specialitete të ndryshme të kuzhinës, si dhe ëmbëlsira të shijshme, që i shitën gjatë pazarit. Kjo…