de masques barrieres

Maskave mbrojtëse

30 Prill, dorëzimi i maskave mbrojtëse të prodhuara në Berat nga kompania Marlotex drejtorit të Shkollës Franceze Ndërkombëtare të Tiranës nga Zonja Christina Vasak, Ambasadore e Francës në Shqipëri.

Mens sana in corpore sano!

Gjate seminarit praktik & teorik ne shkollen Franceze Nderkombetare e Tiranes EFIT!
Momente fantastike me femijet, po aq fantastike sa kjo shkolle.
Dua te falenderoj drejtorin Arnaud Jaffrezo si dhe te gjith stafin e shkolles EFIT!
Gjithashtu falenderoj Bianca Stinga per suportin.

Seminaire-annuel-Tirana-12

Séminaire annuel à Tirana

Les équipes de direction des écoles du réseau Scolae Mundi (Sarajevo, Odessa, Skopje, Tirana, Pristina et St. Pétersbourg) se sont réunies les 15 et 16 novembre 2019 pour leur séminaire annuel, à Tirana. Monsieur Le Roch, Président du Comité de Gestion, avait concocté un programme dense qui a permis aux équipes d’échanger à la fois sur des pédagogies innovantes (comme la…

EFIT nouveaux locaux 2

EFIT pati kenaqesine te inauguroje ambientet e saj te reja

Me 15 Nentor 2019, ne prani te Ambasadores se Frances ne Shqiperi, Znj. Christina Vasak, Kryetarit te Komitetit te Menaxhimit, Z. Jean-François Le Roch, Keshilltarit Konsullor, Z. Patrick Pascal, te disa personaliteteve dhe te shume prinderve, Shkolla Nderkombetare Franceze e Tiranes, pati kenaqesine te inauguroje ambientet e saj te reja, te ndodhura ne Rrugen Rezervat…