French-International-School-EFIT-of-Tirana-1

Viti i ri shkollor 2015, dita e madhe erdhi!

Sot në orën 8.00, në këtë mëngjes të bukur me diell dhe me temperaturë 27 gradë, dita e parë e shkollës shkoi mirë. Z. Didier Guilbert, Këshilltar i Parë i Ambasadës së Francës pasi bëri një prezantimi të shkurtër të shkollës së re përpara familjeve, ia dha fjalën Znj Monique Debiolles, Drejtoreshës. Ishte ajo që…