de masques barrieres

Maskave mbrojtëse

30 Prill, dorëzimi i maskave mbrojtëse të prodhuara në Berat nga kompania Marlotex drejtorit të Shkollës Franceze Ndërkombëtare të Tiranës nga Zonja Christina Vasak, Ambasadore e Francës në Shqipëri.

Mens sana in corpore sano!

Gjate seminarit praktik & teorik ne shkollen Franceze Nderkombetare e Tiranes EFIT!
Momente fantastike me femijet, po aq fantastike sa kjo shkolle.
Dua te falenderoj drejtorin Arnaud Jaffrezo si dhe te gjith stafin e shkolles EFIT!
Gjithashtu falenderoj Bianca Stinga per suportin.