Spectacle francophonie EFIT

Spectacle francophonie EFIT

Nxënësit e shkollës Franceze Ndërkombëtare të Tiranës kanë përgatitur me shumë kënaqësi një shfaqje të gjallë për ju. Shënoni që tani në axhendën tuaj të mërkurën, 22 mars dhe ejani në teatrin e kukullave në orën 10:00, ku do të transferoheni në botën e përrallave. Kopshti dhe klasa e CP-CE1 janë bashkuar për të interpretuar…

Të fitonin sa më shumë boçe pishe

Këtë mëngjes në parkun e liqenit, studentët e EFIT morën pjesë në një sfidë: të fitonin sa më shumë boçe pishe.Në program: kalim stafete, një lojë ujku dhe një kuiz. Fëmijët ishin të ndarë në gjashtë ekipe të përziera nga grupi i vogël i kopshtit deri ne klasën e tetë. Lojën e fitoi ekipi i…

Ecole-Francaise-Internationale-de-Tirana

Evénements de la semaine à l’EFIT

Lundi 20 Février 2017 Rencontre avec Louis SEILLER  journaliste au “Courrier des Balkans”. En lien avec leur programme les collégiens ont beaucoup de questions à lui poser. Mercredi 22 Février 2017 Matinée de cohésion. Toutes les classes de l’EFIT se retrouveront au parc pour un goûter et un grand jeu sportif. Jeudi 23 Février 2017 Rencontre des élèves…

La cour de recreation de l-école 2

La cour de récréation de l’école

La cour de récréation de l’école Française Internationale de Tirana peut s’enorgueillir d’une super structure de jeux, installée mercredi dernier.
Les enfants ont découvert la grande surprise jeudi matin, quand ils sont venus à l’école.

Regardez ces photos… À vous de dire s’ils sont contents.

efit-happy-new-year-2017

Urime 2017

Te dashur Prinder, Te dashur miq, Disa dite para perfundimit te ketij viti, po perfitoj nga ky mesazh tradicional urimi per te ndare me ju keto fjale te shkrimtarit filozof dhe poetit Paul Valery, qe i japin kuptim vepres tone. “Edukimi nuk limitohet ne femijeri dhe ne adoleshence. Mesimdhenia nuk kufizohet vetem ne shkolle. Gjate…