Spectacle francophonie EFIT

Spektakël të frankofonisë 2017

Çfarë kënaqësi t’ju shikonim të shumtë në këtë spektakël të frankofonisë 2017! Faleminderit të gjithëve që erdhët. Faleminderit prindërve të shkollës për bufenë e mbushur plot. Një falenderim si për nxënësit, ashtu edhe për mësuesit, të cilët kanë imagjinuar, krijuar, vënë në skenë, përsëritur dhe ripërsëritur për të na dhënë këtë shfaqje cilësore.