Ekskursion ne Butrint

Me 21-22 qershor shkolla jone organizoi nje ekskursion ne Butrint me klasen e 6-te, te 7-te, te 8-te dhe te 9-te. Pas nje ndalese freskuese tek Uji i Ftohte ne Tepelene, vazhduam rrugen drejt Ksamilit, ku edhe u akomoduam ne hotel. Pastaj, vizituam parkun arkeologjik te Butrintit qe gjendet rreth 20 km ne jug te…