Film “Le tableau”

Dalje ne kinema perpara pushimeve! Na pelqeu shume filmi “Le tableau” i shfaqur nga Aleanca Franceze e Tiranes dhe Ambasada Franceze ne Shqiperi, ne partneritet me Muzeun Historik Kombetar. Faleminderit François Terrier per vendet e rezervuara! Mezi presim te zbulojme filmat e radhes!