Mens sana in corpore sano!

Gjate seminarit praktik & teorik ne shkollen Franceze Nderkombetare e Tiranes EFIT!
Momente fantastike me femijet, po aq fantastike sa kjo shkolle.
Dua te falenderoj drejtorin Arnaud Jaffrezo si dhe te gjith stafin e shkolles EFIT!
Gjithashtu falenderoj Bianca Stinga per suportin.