kind22

Super Ofertë

Kopshti është vendi ku duhet të nisë startin e rrugës së gjatë të edukimit fëmija juaj.

Fëmija mësohet që në moshë të vogël jo vetëm të shqiptojë fjalët dhe fjalitë e duhura, por dhe të njohë botën dhe të nisë ta analizojë atë. Programet Kombëtare Franceze të edukimit janë një mundësi e shkëlqyer për një të ardhme të ndritur të fëmijës tuaj. Ja përse Shkolla jonë i fton këto grupmosha për të nisur rrugën e bukur të dijes pranë mësuesve dhe stafit tonë të përgatitur.

Për fëmijët nga 3-5 vjec, Shkolla Franceze e Tiranës vjen me një ofertë të re.. 220 euro në muaj

Në këtë pagesë është e përfshirë gjithçka: Mësimdhënia; Kujdesi social; Ushqimi; Transporti

Regjistrimet kanë filluar!

Kontaktoni në adresën:
E-mail :info@efit.edu.al
Tel: 069 60 47 557

birthdays Birthdays_of_September_and_October-3

Kopshti në shkollën tonë është ndërtuar si një model edukativ dhe jo vetëm social apo përkujdesje për fëmijët. Me fjalë të tjera kopshti është shkolla e parë për të nisur mësimin e hershëm, dhe tek ne konsiderohet një shkollë e vërtetë.

Kopshti ka një program edukativ, kurrikulim të përcaktuar nga Ministria Franceze e Arsimit dhe qartësisht të dallueshëm nga programi i shkollës fillore, ku fëmija mëson jo vetëm të bëhet nxënës, por dhe të zhvillojë strukturën e gjuhës së tij (në të folur, por dhe në të shkruar, të mendojë për botën dhe të nisë të aftësohet për të analizuar gjuhën e tij). Në këtë program koordinohen qëlimet institucionale të shkollës me zhvillimin dhe rritjen e fëmijës duke vlerësuar aftësitë e ndryshme të secilit nxënës.