Për shërbimin e autobusëve shkollor, shkolla jonë EFIT nënshkroi një marrëveshje me kompaninë e transportit City Taxi .

transport

Taksia i merr fëmijët tuaj në shtëpi dhe i transporton në shkollë çdo mëngjes. Shoferët e saj janë zgjedhur me kujdes të madh për të siguruar transport efektiv që u përshtatet nevojave tuaja.

Taksitë janë të pajisura me airbag, dyer me mbyllje automatike kur mjeti është në lëvizje, si dhe mjaft të rehatshme për të garantuar sigurinë e fëmijëve tuaj ne transport.

Ne e dimë se çfarë janë fëmijët tuaj për ju, dhe kjo është arsyeja pse jemi kujdesemi që trasnporti i tyre duhet të jetë i kënaqshëm që ata të kenë një disponim për të vazhduar mësimin në shkollë.

Për më shumë informacion mund të kontaktoni administratën tonë: info@efit.edu.al ose me telefon: 069 60 47 557

SHËRBIMI I TRANSPORTIT

Ju gjithashtu mund të telefononi direkt një nga operatorët e kompanisë Qyteti Taxi në:

069 99 99 111